Restauranter-til-salg.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Restaurationslokale til leje i København NV

112 m2 butik i København NV til leje

Butik til leje UDLEJNING | Emdrupvej, 2400 København NV

Lejemålet
Lejemålet ligger i stueetagen og er en butik på 64 m2 fordelt på 2 lokaler en suite. Der er et forrum med stort udstillingsvindue mod Emdrupvej og et bagrum med nedgang til underetagen, som er på 48 m2 og indeholder to toiletter og et stort rum, der kan anvendes som kontor, lager eller lignende. Tidligere har det været brugt som billardrum til cafeens gæster. Lejemålets anvendelse er i dag registeret som café/restaurant, men der er mulighed for anden anvendelse.

Ejendommen
Ejendommen består af boliger på første og anden sal og 4 erhvervslejemål i stueetagen. På samme etage som lejemålet ligger der et pizzeria, en kiosk og en smørrebrøds-/kaffebar, mens der på den modsatte side af gaden ligger en asiatisk take-away og en burgerbar.

Området
Området er trafikalt godt forbundet, da Emdrupvej er et knudepunkt for trafikken i de omkringliggende boligområder. Der er kun 500 meter til Emdrup St. og 500 meter til Emdrup Torv, hvor man kan tage linje 4a og 6a.

Din erhvervsmægler i Norden.
[xxxxx] Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen.

Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle typer køb/salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi håndterer alle typer transaktioner af kommercielle ejendomme, herunder boligudlejningsejendomme, kontor, lager...