Restauranter-til-salg.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Restaurationslokale til salg i Greve

116 m2 restauration eget brug, hotel i Greve til salg

Erhvervsdrømme og potentiale møder synlighed

Velkommen til dette erhvervslokale på Hundige Strandvej, hvor din virksomhed kan nå nye højder. Med en beliggenhed, der vækker begejstring og skaber enestående muligheder, kan du skabe en lysende fremtid for din virksomhed.

Lad dine kreative idéer og innovative løsninger skinne i det rummelige salgslokale, der bader i naturligt lys og inviterer til en uovertruffen præsentation af dine produkter og tjenester. Det imponerende salgslokale er indbydende med fire store udstillingsvinduer, der giver maksimal synlighed ud mod Hundige Strandvej. Lad rummet fortælle sin egen historie og tiltræk potentielle kunder med en imponerende visuel appel. I det tilstødende kontorlokale finder du et fristed af fokus og produktivitet. Skab en inspirerende arbejdsplads, hvor dine ambitioner kan blomstre, og lad dine visioner forme fremtiden for din virksomhed. Fra dette rum af potentiale kan du skabe magi og realisere dine forretningsmæssige mål. En praktisk frokoststue med tekøkken og toilet giver komfort og bekvemmelighed til både medarbejdere og kunder.

Parkering er en leg, da der er direkte adgang til parkeringspladser ud mod strandvejen. Det flisebelagte område foran ejendommen er som et blankt lærred, der venter på at blive udfyldt med din unikke præsentation eller skræddersyede parkeringsarrangement. Giv dine besøgende en varm velkomst og skab en mindeværdig oplevelse fra første øjeblik.

Den gunstige beliggenhed tæt på Hundige S-tog station og Waves...